Indeling van het gebouw

In het gebouw is de oorspronkelijke indeling intact gelaten, hetgeen het gebouw een eigen gezicht geeft. Elke ruimte is weer anders en heeft zijn eigen charme. Op de begane grond is een grote leefkeuken en een ingerichte bereidingskeuken. Via de grote centrale hal zijn de zitsalon en de eetsalon, die met elkaar in verbinding staan, bereikbaar. In de zitsalon is een grote open haard die ook gestookt kan en mag worden.


 

 

 

Voorts is er op de begane grond een salon die gebruikt kan worden als conferentieruimte of gewoon om je even lekker terug te trekken.Tenslotte is er op de begane grond één slaapkamer, een kleine wastafel en een toilet.

Op de eerste verdieping zijn een zestal slaapkamers, zie ook slaapkamerindeling. Daarnaast is op deze etage een gezamenlijke wasruimte met twee wastafels, een douche en een aparte ruimte met een ruim ligbad.

Op de tweede etage zijn een viertal slaapkamers. Ook is er op deze etage een aparte toilet en een wasruimte met twee wastafels en een douche.

In de kelder is een ontspanningsruimte. Daar is het cafe "chez Goof". Even aan de bar zitten of een spelletje pingpong is daar mogelijk. Vanuit deze ruimte is er een openslaande deur die aansluit bij het terras aan de achterzijde.

Aan die achterzijde staat een grote tafel (3.60 m lang en 1.40 m breed) met banken.
Verder zijn er een aantal ronde tafels en tuinstoelen om buiten op diverse plaatsen een zitje te maken.

Het gebouw is geschikt voor groepen tot 16 personen. Huisdieren zijn niet toegstaan!