Thema's

Zakelijk

Even reflecteren, komen tot een doorbraak in het kader van een projectopdracht, een team opbouwen of doorstarten, het maken van nieuw beleid! Het zijn allemaal onderwerpen, die vaak niet de tijd krijgen die nodig is om tot de beoogde resultaten te komen. Een meerdaagse bijeenkomst in Chateau d'Heucourt biedt dan een prima alternatief.
Willem Dilven en Hélène Nijhoff geven meerdaagse trainingen gericht op organisatie- en persoonlijke ontwikkeling.

Creatief

Een kasteel als entourage voor een creatieve en ontspannen week of weekend, geweldig toch! Of het nu schilderen, wandelen, culinair op een hoger peil geraken, dan wel theater en/of muziek maken, het kasteel is hiervoor een fijne basis.
De afgelopen jaren hebben dan ook de nodige groepen hun weg weten te vinden naar het kasteel. Voor specifieke informatie rondom theatervakanties verwijzen we u graag naar de website van Tokodrama, www.tokodrama.nl.

Iets speciaals te vieren?

Wordt u 30, 40, 50, 60 jaar of bent u zoveel jaar bij elkaar of heeft u een reünie of een andere bijzondere gelegenheid, die u op een speciale manier wilt vieren, dan is Chateau d’Heucourt een uitgelezen plek. U bent met de door u uitgekozen gasten op een sfeervolle plek, waarin u de door u gewenste atmosfeer kunt creëren. Met een goed glas wijn aan de grote keukentafel of voor de knapperende open haard.
Indien u dat wenst, kan de traiteur voor u en uw gasten in het kasteel komen koken. Wanneer u van uw speciale gelegenheid een onvergetelijke herinnering wilt maken, kijk eens samen met ons naar wat mogelijkheden.

Groepen

Oude studiegenoten, een reünie, wandelgroepen Chateau d'Heucourt is een prima plaats om elkaar opnieuw te treffen en is een heerlijke plek om herinneringen op te halen!

 

De eigenaren van Chateau d’Heucourt willen graag dat het kasteel en zijn omgeving ook bereikbaar zijn voor doelgroepen die hier niet zo gemakkelijk aan toekomen. U kunt dan denken aan mensen met een verstandelijke handicap, vrouwen in een moeilijke situatie, gezinnen en ouderen die niet erg draagkrachtig zijn. Voor deze doelgroepen zijn wij steeds op zoek naar creatieve mogelijkheden om ook hen als gast in het kasteel te mogen begroeten.

 

Studenten Interactie Academie

2011